Skip to main content

Ligging de State Hillegersberg

In de wijk Hillegersberg, in het noorden van Rotterdam, vindt u aan de Van Beethovenlaan 60 de State Hillegersberg. Dit markante pand staat heeft een mooie ligging  in een groene en parkachtige omgeving.

De State Hillegersberg

De State Hillegersberg is een locatie waar inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning ontvangen van een aantal organisaties dat actief is binnen de locatie.

  • Revalidatie is mogelijk door tijdelijk te verblijven op een van de afdelingen van Transmitt revalidatie.
  • U kunt voor (poliklinische) behandeling een beroep doen op de behandelaren van Goudenhart. Zij kunnen indien nodig ook bij u thuis komen voor behandeling.
  • Heeft u na een operatie of ziekte tijdelijk zorg en ondersteuning nodig, dan kunt u terecht bij het Zorgpension.
  • Organisatie WelThuis verleent binnen de State verpleeghuiszorg aan mensen met lichamelijke aandoeningen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Renovatie

Vanaf 2019 is begonnen aan de grootschalige renovatie van het oude gebouw. Inmiddels sluit de huisvesting aan bij de doelstellingen en ambities van Transmitt revalidatie. We doen ons best dat u tijdens uw verblijf zo min mogelijk overlast heeft van de renovatie. 

Lees meer over de renovatie en (her)bouw

style

Revalideren in de State Hillegersberg

Wij maken uw revalidatieverblijf zo prettig mogelijk dankzij onze oefen- en behandelruimtes op de afdeling en op de begane grond, doorlopende bezoektijden en het gratis gebruik van draadloos internet. Ook zorgen we ervoor dat u iedere dag vers bereide maaltijden kunt nuttigen.

Transmitt Ligging | Onze locatie

ONZE LOCATIE

De State Hillegersberg is een locatie waar inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning ontvangen van een aantal organisaties dat actief is binnen de locatie.

Transmitt Ligging | Faciliteiten

FACILITEITEN

Binnen de State Hillegersberg zijn er diverse behandelruimten en mogelijkheden, waaronder 2 oefenzalen en een fitnessruimte.

Transmitt Ligging | Bereikbaarheid

BEREIKBAARHEID

Bezoek is altijd welkom. Wel vragen we u rekening te houden met eet-, rust- en behandeltijden.