Faciliteiten

De revalidatieafdelingen van Transmitt revalidatie bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van de State Hillegersberg. Deze afdelingen heten Strauss 1 en Strauss 2. De afdelingen bestaan uit gemiddeld 28 revalidatiebedden, verdeeld over één-, twee-, drie- en vier- persoonskamers. Er is een ruime gezamenlijke huiskamer met uitzicht op de groene tuin en de Molenlaan. 

Faciliteiten | Transmitt Revalidatie

Oefenfaciliteiten

Binnen de State Hillegersberg zijn er diverse behandelruimten en mogelijkheden, waaronder 2 oefenzalen en een fitnessruimte.

Trefpunt

Op de begane grond bevindt zich het Trefpunt. Deze ontmoetingsruimte doet ook dienst als restaurant en is geopend van 09.00 tot 17.30 uur. U kunt hier terecht voor koffie, thee en wat lekkers. Na 17.30 uur kunt u versnaperingen kopen uit een automaat in het Trefpunt.

Kapsalon

In de centrale hal is een kapsalon. U kunt hier terecht op afspraak of door te bellen naar 010 278 12 89.

Galerie R

De State Hillegersberg heeft een eigen galerie. Aan de wanden op de begane grond hangen iedere zes weken nieuwe schilderijen. In de vitrinekasten worden beelden of sieraden tentoongesteld. Het is ook mogelijk een kunstwerk aan te schaffen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de bewoners, revalidanten en gasten van de State Hillegersberg. De expositie is dagelijks tussen 10.00 en 20.00 uur te bezichtigen. Kijk op de Facebookpagina van Galerie R voor de nieuwste expositie. Of neem contact op met  galeriehoudster Marit de Wit Galerie-r@maritdewit-art.com.

Activiteiten

Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Daar kunt u tegen betaling aan deelnemen. Meer informatie hierover ontvangt u bij opname.

Revalideren in de State Hillegersberg

Wij maken uw revalidatieverblijf zo prettig mogelijk dankzij onze oefen- en behandelruimtes op de afdeling en op de begane grond, doorlopende bezoektijden en het gratis gebruik van draadloos internet. Ook zorgen we ervoor dat u iedere dag vers bereide maaltijden kunt nuttigen.

Revalidatie

ONZE LOCATIE

De State Hillegersberg is een locatie waar inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning ontvangen van een aantal organisaties dat actief is binnen de locatie.

LIGGING

In de wijk Hillegersberg, in het noorden van Rotterdam, vindt u aan de Van Beethovenlaan 60 de State Hillegersberg.

BEREIKBAARHEID

Bezoek is altijd welkom. Wel vragen we u rekening te houden met eet-, rust- en behandeltijden.