Skip to main content

Faciliteiten

De revalidatieafdelingen van Transmitt revalidatie bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping van de State Hillegersberg en hebben diverse faciliteiten. Deze afdelingen heten Transmitt 1,2 en 3. De afdelingen bestaan uit gemiddeld 20 revalidatiebedden, verdeeld over één- en tweepersoonskamers met eigen sanitair. Er is op elke afdeling een ruime gezamenlijke huiskamer met uitzicht op de groene tuin en de Molenlaan. 

Faciliteiten | Transmitt Revalidatie

Oefenfaciliteiten

Binnen de State Hillegersberg zijn er diverse behandelruimten en mogelijkheden, waaronder 2 oefenzalen op de eerste en tweede etage en een grote fitnessruimte op de begane grond. Uw behandelaar bepaalt in overleg met u waar de therapie plaatsvindt. 

Brasserie

Op de begane grond bevindt zich de Brasserie. De brasserie en het terras zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur. U kunt hier terecht voor koffie, thee en wat lekkers. 

Kapsalon

In de centrale hal is een kapsalon. U kunt hier terecht op afspraak of door te bellen naar 06 432 689 99. In de kapsalon kunt u ook gebruik maken van de diensten van de pedicure. Informeer hierover op de afdeling waar u verblijft. 

Activiteiten

Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Daar kunt u tegen betaling aan deelnemen. Meer informatie hierover ontvangt u bij opname.

style

Revalideren in de State Hillegersberg

Wij maken uw revalidatieverblijf zo prettig mogelijk dankzij onze oefen- en behandelruimtes op de afdeling en op de begane grond, doorlopende bezoektijden en het gratis gebruik van draadloos internet. Ook zorgen we ervoor dat u iedere dag vers bereide maaltijden kunt nuttigen.

Transmitt faciliteiten | Onze locatie

ONZE LOCATIE

De State Hillegersberg is een locatie waar inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning ontvangen van een aantal organisaties dat actief is binnen de locatie.

Transmitt faciliteiten | Ligging

LIGGING

In de wijk Hillegersberg, in het noorden van Rotterdam, vindt u aan de Van Beethovenlaan 60 de State Hillegersberg.

Transmitt faciliteiten |Bereikbaarheid

BEREIKBAARHEID

Bezoek is altijd welkom. Wel vragen we u rekening te houden met eet-, rust- en behandeltijden.