Skip to main content

Onze locatie in Hillegersberg

De State Hillegersberg is een locatie waar inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning ontvangen van een aantal organisaties dat er gevestigd is. Transmitt revalidatie is één van deze organisaties. 

Revalidatiezorg | Locatie Hillegersberg Rotterdam

Revalidatiezorg op onze locatie

Bij Transmitt revalidatie kunt u terecht voor (geriatrische) revalidatiezorg. De ondersteuning richt zich op herstel of verbetering van de mogelijkheden van mensen met blijvend lichamelijk letsel of met een functionele beperking. Het belangrijkste doel bij iedere revalidant is terugkeer naar de thuissituatie. 

Verpleeghuiszorg

Organisatie WelThuis verleent binnen de State Hillegersberg verpleeghuiszorg aan mensen met lichamelijke aandoeningen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Een team van verzorgenden en verpleegkundigen is 24-uur per dag aanwezig. Zij verlenen de benodigde zorg en ondersteuning. Op een drietal afdelingen wonen momenteel 60 mensen. Op www.welthuis.nl kunt u meer lezen over de werkwijze van de organisatie.

Poliklinische behandeling

Binnen de State Hillegersberg kunt u ook terecht voor poliklinische behandeling.  De behandeling vindt dan op deze locatie plaats, maar u gaat na behandeling gewoon weer naar huis. Behandelaren van organisatie Goudenhart verlenen de benodigde behandeling voor de poliklinische revalidatie. Op www.goudenhart.nu kunt u terecht voor meer informatie.

Herstelzorg op onze locatie

Binnen de State Hillegersberg kunt u ook terecht voor herstelzorg (eerstelijnsverblijf) in het Zorgpension. Op een rustige tempo werkt u aan uw herstel onder leiding van de (eigen) huisarts. Op www.zorgpension.org kunt u terecht voor meer informatie.

style

Revalideren op onze locatie
de State Hillegersberg

Wij maken uw revalidatieverblijf zo prettig mogelijk dankzij onze oefen- en behandelruimtes op de afdeling en op de begane grond, doorlopende bezoektijden en het gratis gebruik van draadloos internet. Ook zorgen we ervoor dat u iedere dag vers bereide maaltijden kunt nuttigen.

Revalidatie | Onze locatie

LIGGING

In de wijk Hillegersberg, in het noorden van Rotterdam, vindt u aan de Van Beethovenlaan 60 de State Hillegersberg.

Faciliteiten  | Onze locatie

FACILITEITEN

Binnen de State Hillegersberg zijn er diverse behandelruimten en mogelijkheden, waaronder 2 oefenzalen en een fitnessruimte.

Bereikbaarheid | Onze locatie

BEREIKBAARHEID

Bezoek is altijd welkom tussen 10 en 20 uur.