Skip to main content

Bereikbaarheid

Op de afdelingshuiskamer van Transmitt revalidatie en in de Brasserie is bezoek altijd welkom. Wanneer u een revalidant bezoekt, houdt u dan rekening met zijn of haar eet-, rust- en behandeltijden. Bij bezoek aan een tweepersoonskamer wordt u verzocht ook rekening te houden met de rusttijden van de kamergenoot.

Telefonische bereikbaarheid

Telefonische bereikbaarheid

De revalidatieafdelingen zijn rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Iedere revalidant ontvangt bij opname een informatiemap met daarin voor de familieleden of naasten een visitekaartje met het telefoonnummer van de desbetreffende afdeling.

De volgende nummers kunt u gebruiken om de State Hillegersberg/ Transmitt te bereiken: 

Voor algemene vragen: 088-0234734

Voor vragen:

  • aan de arts/ behandelaren: het medisch secretariaat van Goudenhart: 088-0234782
  • over langdurige zorg/ wonen : Welthuis 088-4262163
  • over revalidatie/ ontslag: Transferverpleegkundigen van Transmitt 088-0234734 optie 1 

Ontvangst

De State Hillegersberg heeft gastvrouwen die u de weg kunnen wijzen. Zij zijn aanwezig van 9.30-17.30 uur.

Toegang in de avond

Na 20.00 uur is de centrale toegangsdeur van de State Hillegersberg gesloten. U dient dan aan te bellen wanneer u naar binnen wil. De verantwoordelijke verpleegkundige komt de deur dan voor u open doen. Afhankelijk van de verpleegkundige werkzaamheden in huis kan dit even duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Parkeren

Het voorterrein biedt een beperkte, maar gratis, parkeermogelijkheid. Voor houders van een invalideparkeerkaart zijn enkele plekken gereserveerd. In de Van Beethovenlaan en de Mozartlaan kunt u ook parkeren. Wanneer u aan de overkant op de Molenlaan parkeert, bereikt u via de tuin direct de centrale hal waar de receptie zich bevindt.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Transmitt Revalidatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bus 35 stopt op de hoek van de molenlaan. Deze bus vertrekt vanaf station Rotterdam Alexander en halte Melanchtonweg waar ook de randstadrail stopt.  Vanaf de halte aan de molenlaan is het slechts een paar minuten lopen naar het gebouw van Transmitt Revalidatie. 

Daarnaast is Transmitt Revalidatie ook te bereiken met tramlijn 4. Deze begint naast de rotonde van de burgemeester van kempensingel en is bereikbaar met bus 35 of door 10 minuten te lopen vanaf Transmitt.  Tram 4 stopt onder andere bij station Noord, Rotterdam Centraal, eendrachtsplein en marconiplein. Vanuit hier is het mogelijk om verder te reizen met de trein of de metro. 

style

Revalideren in de State Hillegersberg

Wij maken uw revalidatieverblijf zo prettig mogelijk dankzij onze oefen- en behandelruimtes op de afdeling en op de begane grond, doorlopende bezoektijden en het gratis gebruik van draadloos internet. Ook zorgen we ervoor dat u iedere dag vers bereide maaltijden kunt nuttigen.

Transmitt bereikbaarheid | Onze locatie

ONZE LOCATIE

De State Hillegersberg is een locatie waar inwoners van Rotterdam en omstreken tijdelijk dan wel permanent zorg en ondersteuning ontvangen van een aantal organisaties dat actief is binnen de locatie.

Transmitt bereikbaarheid | Ligging

LIGGING

In de wijk Hillegersberg, in het noorden van Rotterdam, vindt u aan de Van Beethovenlaan 60 de State Hillegersberg.

Transmitt bereikbaarheid | Faciliteiten

FACILITEITEN

Binnen de State Hillegersberg zijn diverse behandelruimten en mogelijkheden waaronder 2 oefenzalen en een fitnessruimte.