Skip to main content

Onze organisatie

Transmitt revalidatie is een nieuwe naam in revalidatieland, ontstaan uit een samenwerking tussen Aafje en Fundis en gevestigd op een mooie groene locatie in het pand de State Hillegersberg in Rotterdam. Hoewel het een nieuwe organisatie is, kan zij bogen op meer dan 10 jaar ervaring in neurologische revalidatiezorg. Transmitt revalidatie is ontstaan om de expertise en ervaring op het gebied van neurorevalidatie te bundelen en te versterken.

Transmitt Revalidatie

Naam Transmitt revalidatie

De naam Transmitt komt van verbinden, overdracht, transfer, maar vooral ook van neurotransmitter. Professionals uit het vak herkennen in het logo gelijk de vereenvoudigde weergave van een neurotransmitter. De naam Transmitt geeft tegelijkertijd ook iets zakelijks weer en geeft tevens aan dat verblijf bij Transmitt revalidatie een tussenstation is voor revalidanten. De organisatie is letterlijk een verbindende schakel tussen ziekenhuis, thuis en eventueel thuiszorg.

Wat biedt Transmitt?

Wij bieden hoogwaardige neurologische revalidatiediensten aan, uitgevoerd door zeer hoog gekwalificeerd en vakbekwaam personeel. Bij Transmitt revalidatie werken allemaal mensen met een passie voor het vak. Al onze verpleegkundigen zijn geschoold op niveau 4 en/of hebben de Rotterdam Stroke Service (RSS) revalidatiescholing.

Warm en persoonlijk

Transmitt revalidatie biedt revalidanten een warme omgeving met persoonlijke aandacht. We hebben niet alleen aandacht voor de revalidanten, maar voor iedereen die direct om hen heen staat. Familie en het sociale netwerk betrekken wij tijdens het hele revalidatieproces. Doordat wij ook onze medewerkers een warme omgeving bieden, werken zij met passie en plezier. Zij krijgen van ons veel verantwoordelijkheid en dit zorgt voor een grote betrokkenheid. Veel van onze mensen werken hier al jaren.

Veilige tussenhaven

Onze kernwaarden geven onze organisatie perfect weer. Wij zijn neurospecialistisch, vriendelijk, toegankelijk en ongedwongen. Transmitt revalidatie is een veilige tussenhaven voordat de revalidant echt weer naar huis kan.

Revalidatie met gevoel

Transmitt revalidatie is ontstaan om de expertise en ervaring op het gebied van neurorevalidatie te bundelen en te versterken.

Revalidatie

REVALIDATIE

Revalideren na een ziekenhuisopname doet u bij Transmitt revalidatie. U kunt direct bij ons terecht.

Samenwerking

SAMENWERKING

Transmitt revalidatie werkt samen met een aantal zorgpartners om u de beste zorg te bieden op het gebied van revalidatie en neurospecialistische zorg.

Over Transmitt

OVER TRANSMITT

Goed revalideren doet u bij Transmitt revalidatie, de nieuwe naam in revalidatieland met 10 jaar ervaring, gevestigd op een mooie groene locatie in Rotterdam Hillegersberg.