Revalidatie

Revalideren na een ziekenhuisopname doet u bij Transmitt revalidatie. Transmitt revalidatie bevindt zich in het gebouw de State in de lommerrijke omgeving van Hillegersberg, aan de rand van het lage bergse bos. U kunt vanuit het ziekenhuis direct bij ons terecht voor revalidatie. 

U verblijft bij ons in een warme omgeving en met persoonlijke aandacht. Aandacht voor u, maar ook voor de mensen die direct om u heen staan. Gedurende uw revalidatieproces verblijft u op een van onze pas gerenoveerde afdelingen. Op de afdeling hebben we een- of tweepersoonskamers met eigen sanitair. Onze deskundige medewerkers stimuleren, coachen en activeren u waar nodig tijdens uw verblijf. U leert bijvoorbeeld opnieuw lopen, bewegen, praten en goed slikken. 

Na de therapiemomenten kunt u (samen met uw bezoek) gebruik maken van onze nieuwe brasserie voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. 

Bij Transmitt revalidatie zijn we gespecialiseerd in neurologische revalidatiediensten. We hebben hiervoor speciaal gekwalificeerde medewerkers. Samen gaan we aan de slag met als doel dat u zo goed mogelijk herstelt en kunt terugkeren naar uw thuissituatie. Onze transferverpleegkundigen kunnen u helpen met de begeleiding terug naar de thuissituatie. Zij bekijken met u welke zorg of ondersteuning u nodig hebt om zich thuis te kunnen redden. 

style-item

Revalideren Bij Transmitt

U verblijft bij ons in een warme omgeving en met persoonlijke aandacht. Aandacht voor u, maar ook voor de mensen die direct om u heen staan.

Voor wie |  Transmitt revalidatie

VOOR WIE

Transmitt biedt neurologische revalidatiezorg aan mensen die door hun leeftijd of aandoeningen kwetsbaar zijn en langer de tijd nodig hebben om te herstellen.

Revalidatieproces | Transmitt revalidatie

REVALIDATIEPROCES

Revalideren na een ziekenhuisopname kan bij Transmitt. Er is geen wachttijd. Alle behandelingen tijdens uw revalidatieproces helpen u om weer voor uzelf te zorgen.

Kosten revalidatiezorg| Transmitt revalidatie

KOSTEN EN VERWIJZING

Afhankelijk van uw situatie wordt de revalidatie vergoed via uw zorgverzekering of via de Wet langdurige zorg (Wlz).