Revalidatie

Revalideren na een ziekenhuisopname doet u bij Transmitt revalidatie. U kunt direct bij ons terecht. U verblijft bij ons in een warme omgeving en met persoonlijke aandacht. Aandacht voor u, maar ook voor de mensen die direct om u heen staan. Gedurende uw revalidatieproces heeft u één contactpersoon die volledig op de hoogte is. Onze deskundige medewerkers stimuleren, coachen en activeren u waar nodig tijdens uw verblijf. U leert bijvoorbeeld opnieuw lopen, bewegen, praten en goed slikken.

Bij Transmitt revalidatie zijn we gespecialiseerd in neurologische revalidatiediensten. We hebben hiervoor speciaal gekwalificeerde medewerkers. Samen gaan we aan de slag met als doel dat u zo goed mogelijk herstelt en kunt terugkeren naar uw thuissituatie. 

style-item

Revalideren Bij Transmitt

U verblijft bij ons in een warme omgeving en met persoonlijke aandacht. Aandacht voor u, maar ook voor de mensen die direct om u heen staan.

Voor wie |  Transmitt revalidatie

VOOR WIE

Transmitt biedt neurologische revalidatiezorg aan mensen die door hun leeftijd of aandoeningen kwetsbaar zijn en langer de tijd nodig hebben om te herstellen.

Revalidatieproces | Transmitt revalidatie

REVALIDATIEPROCES

Revalideren na een ziekenhuisopname kan bij Transmitt. Er is geen wachttijd. Alle behandelingen tijdens uw revalidatieproces helpen u om weer voor uzelf te zorgen.

Kosten revalidatiezorg| Transmitt revalidatie

KOSTEN EN VERWIJZING

Afhankelijk van uw situatie wordt de revalidatie vergoed via uw zorgverzekering of via de Wet langdurige zorg (Wlz).

transmitt revalidatie