Skip to main content

Revalidatie

Revalideren na een ziekenhuisopname doet u bij Transmitt revalidatie. Transmitt revalidatie bevindt zich in De State Hillegersberg. U kunt vanuit het ziekenhuis direct bij ons terecht voor revalidatie. 

Neurologische revalidatie

Bij Transmitt revalidatie zijn we gespecialiseerd in neurologische revalidatiediensten. Dat betekent: gericht op een zo optimaal mogelijk functioneren na Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). We hebben hiervoor speciaal gekwalificeerde medewerkers. Samen gaan we aan de slag met als doel dat u zo goed mogelijk herstelt en weer naar huis kunt.

Verblijf

Gedurende uw revalidatieproces verblijft u in een pas gerenoveerde een- of tweepersoonskamers met eigen sanitair. Na de therapiemomenten kunt u (samen met uw bezoek) gebruik maken van onze nieuwe brasserie voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. 

Onze deskundige medewerkers stimuleren, coachen en activeren u waar nodig tijdens uw verblijf. U leert bijvoorbeeld opnieuw lopen, bewegen, praten en goed slikken. 

Naar huis

Onze transferverpleegkundigen helpen u met de begeleiding terug naar de thuissituatie. Zij bekijken met u welke zorg of ondersteuning u nodig hebt om zich thuis te kunnen redden.  

style-item

Revalideren Bij Transmitt

U verblijft bij ons in een warme omgeving en met persoonlijke aandacht. Aandacht voor u, maar ook voor de mensen die direct om u heen staan.

Voor wie |  Transmitt revalidatie

VOOR WIE

Transmitt biedt neurologische revalidatiezorg aan mensen die door hun leeftijd of aandoeningen kwetsbaar zijn en langer de tijd nodig hebben om te herstellen.

Revalidatieproces | Transmitt revalidatie

REVALIDATIEPROCES

Revalideren na een ziekenhuisopname kan bij Transmitt. Er is geen wachttijd. Alle behandelingen tijdens uw revalidatieproces helpen u om weer voor uzelf te zorgen.

Kosten revalidatiezorg| Transmitt revalidatie

KOSTEN EN VERWIJZING

Afhankelijk van uw situatie wordt de revalidatie vergoed via uw zorgverzekering of via de Wet langdurige zorg (Wlz).