Skip to main content

Over Transmitt revalidatie

Transmitt revalidatie is een nieuwe naam in revalidatieland. Hoewel het een vrij nieuwe organisatie is, hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in neurologische revalidatiezorg. Alle verpleegkundigen zijn BIG geregistreerd en houden hun kennis up to date door middel van bijscholingen. Ook heeft een groot deel van de verpleegkundigen een specialisatie voor neurologie gevolgd via de Rotterdamse Stroke Service (RSS). Ons kantoor is gevestigd op een mooie groene locatie in Rotterdam Hillegersberg, in het pand de State Hillegersberg. Na renovatie en nieuwbouw heeft Transmitt revalidatie 60 prachtige eenpersoonsstudio’s met eigen sanitair verdeeld over drie etages. Ook zijn er een aantal ontmoetingsruimten, huiskamers en een oefen- en behandelruimten.

Verbinden | Transmitt revalidatie

Verbinden

De naam Transmitt komt van verbinden, overdracht, transfer, maar vooral ook van neurotransmitter. Wij bieden revalidatiezorg aan ouderen, vanaf 65 jaar, die door een beroerte, ongeval of chirurgische ingreep langer nodig hebben om te herstellen. De ouderen wonen thuis of in een woonzorglocatie en moeten na een ziekenhuisopname revalideren. Het personeel coacht, stimuleert en activeert revalidanten met als doel terugkeer naar huis.

Herkenbaar logo

Professionals uit het vak herkennen in het logo gelijk de vereenvoudigde weergave van een neurotransmitter. De naam geeft tegelijkertijd ook iets zakelijks weer en geeft tevens aan dat verblijf bij Transmitt revalidatie een tussenstation is voor revalidanten. De organisatie is letterlijk een verbindende schakel tussen ziekenhuis, thuis met eventueel thuiszorg.

Nauwe samenwerking

Revalidanten komen bij ons terecht via ziekenhuizen en verwijzers. Wij hebben een deelketen binnen de Rotterdam Stroke Service (RSS) met het Franciscus Gasthuis & Vlietland en het IJsselland ziekenhuis. Gedurende het revalidatieproces wordt nauw samengewerkt met de behandelaren van Goudenhart.

Wil je meer weten over Transmitt? Verdere actuele informatie vind u in onze laatste nieuwsbrief.

Revalidatie met gevoel

Transmitt revalidatie is een veilige tussenhaven voordat de revalidant echt weer naar huis kan.

Revalidatie | Transmitt revalidatie

REVALIDATIE

Revalideren na een ziekenhuisopname doet u bij ons. U kunt direct terecht.

Organisatie | Transmitt revalidatie

ORGANISATIE

Wij bieden hoogwaardige neurologische revalidatiediensten aan, uitgevoerd door zeer hoog gekwalificeerd en vakbekwaam personeel.

Samenwerking | Transmitt revalidatie

SAMENWERKING

Wij werken samen met een aantal zorgpartners om u de beste zorg te bieden op het gebied van revalidatie en neurospecialistische zorg.