Skip to main content

Contact met Transmitt revalidatie

De volgende nummers kunt u gebruiken om contact op te nemen met de State Hillegersberg of Transmitt: 

Heeft u algemene vragen of wilt u graag een medewerker van ons spreken? Dan kunt u contact opnemen met ons via 088-0234734. Voor specifieke vragen kunt u terecht bij de volgende telefoonnummers:

  • Het medisch secretariaat van Goudenhart voor uw vragen aan de arts en behandelaren via 088-0234782, of;
  • Wilt u graag meer weten over revalidatie en ontslag dan kunt u terecht bij de transferverpleegkundigen van Transmitt via 088-0234734 optie 1, of;
  • U kunt contact opnemen met Welthuis voor vragen over langdurige zorg en wonen via 088-4262163.
  • Voor eventuele klachten verwijzen wij u graag door naar de pagina klachtenprocedure of onze klachtenfolder

Of bekijk hier enkele handige documenten:

Transmitt

Neem contact op met Transmitt
De naam Transmitt komt van verbinden, overdracht, transfer, maar vooral ook van neurotransmitter. De ouderen wonen thuis of in een woonzorglocatie en moeten na een ziekenhuisopname revalideren. Het personeel coacht, stimuleert en activeert revalidanten met als doel terugkeer naar huis.

Alle verpleegkundigen zijn BIG geregistreerd en houden hun kennis up to date door middel van bijscholingen. Ook heeft een groot deel van de verpleegkundigen een specialisatie voor neurologie gevolgd via de Rotterdamse Stroke Service (RSS).

Wij hebben een deelketen binnen de Rotterdam Stroke Service (RSS) met het Franciscus Gasthuis & Vlietland en het IJsselland ziekenhuis. Gedurende het revalidatieproces wordt nauw samengewerkt met de behandelaren van Goudenhart.

Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Vul uw gegevens in en wij nemen automatisch contact met u op.