Skip to main content

Opleiding bij Transmitt revalidatie

Revalidatie is mensenwerk. Enthousiaste en goed opgeleide medewerkers zijn van groot belang voor de kwaliteit van zorg. Alle verpleegkundigen zijn BIG geregistreerd en houden hun kennis up to date door middel van bijscholingen. Ook heeft een groot deel van de verpleegkundigen een specialisatie voor neurologie gevolgd via de Rotterdamse Stroke Service (RSS). Transmitt revalidatie stimuleert de continue ontwikkeling van medewerkers. Medewerkers kunnen zich binnen hun vakgebied specialiseren, verbreden of kiezen een opleiding voor een hoger deskundigheidniveau.

Stagiaires

Behalve de ontwikkeling van onze eigen medewerkers, vinden wij ook de ontwikkeling van toekomstige verpleegkundigen erg belangrijk. We bieden daarom jaarlijks verschillende stageplekken aan voor niveau 4 en 5 vanaf leerjaar 3. Op de afdeling hebben we genoeg verpleegkundigen die begeleiding kunnen bieden om de stage met een goed resultaat af te ronden. Als stagiaire zal je niet worden meegeteld in de bezetting op de afdeling en doordeweeks dagdiensten draaien. Het toekennen van stageplekken gebeurd door de scholen. Heb je interesse in een stageplek bij Transmitt? Maak dit kenbaar bij het stagebureau op jouw school.

Leerling-verpleegkundigen

Ook zijn we regelmatig op zoek naar leerling-verpleegkundigen die in dienst willen komen bij Transmitt. Je wordt dan aangenomen op een van de afdelingen en telt daar mee in de personeelsbezetting. Je werkt wisselende diensten en ontvangt elke maand een salaris. Op de afdeling krijg je genoeg begeleiding om aan je opdrachten te kunnen zitten. Na je opleiding kun je direct aan de slag als verpleegkundige op een van onze afdelingen.

Dus studeer je verpleegkunde niveau 4 of 5, in leerjaar 3 of hoger en zoek je een werkplek waar je als leerling aan de slag kan? Neem contact op met tineke[a]transmitt.nl of 06 143 334 71.

Werken bij Transmitt revalidatie

Wij bieden onze revalidanten een warme omgeving met persoonlijke aandacht. We hebben niet alleen aandacht voor de revalidanten, maar voor iedereen die direct om hen heen staan.

Werken bij | Opleiding Transmitt Revalidatie

WERKEN BIJ

Als medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je kennis en kunde toe te passen.

Vacatures | Opleiding Transmitt Revalidatie

VACATURES

Kom werken in een kleine specialistische organisatie waar zorg voor de oudere revalidant centraal staat.

Vrijwilligers | Opleiding Transmitt Revalidatie

VRIJWILLIGERS

Bent u sociaal vaardig, heeft u affiniteit met ‘ouderen’ en bent u fysiek in staat een aantal uur te lopen en een rolstoel te duwen, dan komen wij graag met u in contact.