Skip to main content

Vrijwilligers bij Transmitt revalidatie

Transmitt revalidatie is regelmatig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het revalidatieteam willen ondersteunen.
Bent u sociaal vaardig, heeft u affiniteit met ‘ouderen’ en bent u fysiek in staat een aantal uur te lopen en een rolstoel te duwen, dan komen wij graag met u in contact!

Werkzaamheden

Werkzaamheden vrijwilligers

Als vrijwilliger bij Transmitt revalidatie kunt u verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo kunt u verantwoordelijk zijn voor het halen en brengen van revalidanten van en naar de fysiotherapiezaal binnen de State Hillegersberg.  Daarnaast hebben wij altijd vrijwilligers nodig die ons helpen in de brasserie, ondersteunen van de voedingsassistente op de afdelingen of het bieden van afleiding voor onze revalidanten. In een kennismakingsgesprek bespreken we met u waar uw interesses liggen en welke werkzaamheden bij u kunnen passen. Welke werkzaamheden u ook wilt oppakken, we zijn altijd ontzettend blij met uw inzet. Zo kunnen we onze revalidanten net een stukje meer aandacht geven. Dagen en tijden zijn uiteraard in overleg met u. 

Enthousiast geworden?

Organisatie Palet Welzijn coördineert de inzet van vrijwilligers, ook binnen Transmitt revalidatie. De dagbestedingscoach zet zich in voor het welzijn van de revalidanten en het bedenken van de activiteiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen, belt u dan met Palet Welzijn 0800  9359456 of mail naar info[a]paletwelzijn.nl.

Werken bij Transmitt revalidatie

Wij bieden onze vrijwilligers een warme omgeving met persoonlijke aandacht. We hebben niet alleen aandacht voor de revalidanten, maar voor iedereen die bij ons werkt of helpt.

Werken bij | Vrijwilligers Transmitt Revalidatie

WERKEN BIJ

Als medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je kennis en kunde toe te passen.

Vacatures | Vrijwilligers Transmitt Revalidatie

VACATURES

Kom werken in een kleine specialistische organisatie waar zorg voor de oudere revalidant centraal staat.

Opleiding | Vrijwilligers Transmitt Revalidatie

OPLEIDING

Medewerkers van Transmitt revalidatie kunnen zich binnen hun vakgebied specialiseren, juist verbreden of verder leren voor een hoger deskundigheidsniveau.