Skip to main content

Zorgkaart

Wilt u uw waardering uitspreken over de zorg die u ontvangt van Transmitt revalidatie, dan horen we dat uiteraard graag. Het is ook mogelijk om op de website van Zorgkaart Nederland een reactie te plaatsen. Zo kunnen mogelijk toekomstige revalidanten een beeld vormen van hoe de revalidatie bij Transmitt verloopt. 

Interieur kamer transmitt

Zorgkaart

“ZorgkaartNederland helpt je met het kiezen van de best passende zorgaanbieder”

Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met zorg(verleners) delen met elkaar. Deze onafhankelijke site is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Als u op www.zorgkaartnederland.nl zoekt op Transmitt dan kunt u daar een reactie achterlaten en aangeven hoe u de zorg van ons ervaren heeft. Toekomstige revalidanten kunnen door het lezen van waarderingen inzicht krijgen in de zorg die een organisatie geeft en hun keuze hier eventueel op baseren. En voor ons is uw feedback zeer waardevol om de zorg voor u en toekomstige revalidanten continue te optimaliseren.

Logo Zorgkaart Nederland

Spin in het web van het revalidatieproces

Wij maken uw verblijf zo prettig mogelijk dankzij de ongedwongen sfeer, vriendelijke en toegankelijke medewerkers, doorlopende bezoektijden en het gratis gebruik van draadloos internet. Ook zorgen we ervoor dat u iedere dag vers bereide maaltijden kunt nuttigen.

Revalidatie | Zorgkaart Transmitt Revalidatie

REVALIDATIE

Familie en andere mensen om u heen betrekken wij tijdens het hele revalidatieproces.

Locatie | Zorgkaart Transmitt Revalidatie

LOCATIE

Transmitt revalidatie is gevestigd in locatie de State Hillegersberg in Rotterdam.

Organisatie | Zorgkaart Transmitt Revalidatie

ORGANISATIE

Transmitt revalidatie biedt revalidanten en hun familie een warme omgeving met persoonlijke aandacht.