Werken bij Transmitt revalidatie

Wil je graag werken in een kleine en specialistische organisatie waar zorg voor de oudere revalidant centraal staat? Een organisatie die warm, professioneel en buitengewoon deskundig is? 

Warm en persoonlijk

Warm en persoonlijk

Wij bieden onze revalidanten een warme omgeving met persoonlijke aandacht. We hebben niet alleen aandacht voor de revalidanten, maar voor iedereen die direct om hen heen staan. Familie en het sociale netwerk betrekken wij tijdens het hele revalidatieproces. Als medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je kennis en kunde toe te passen. Spreekt dit je aan? Kijk dan eens naar de vacatures van Transmitt revalidatie.

Werken bij Transmitt revalidatie

Wij bieden onze revalidanten een warme omgeving met persoonlijke aandacht. We hebben niet alleen aandacht voor de revalidanten, maar voor iedereen die direct om hen heen staan.

Revalidatie

VACATURES

Kom werken in een kleine specialistische organisatie waar zorg voor de oudere revalidant centraal staat.

Opleiding

OPLEIDING

Medewerkers Van Transmitt revalidatie kunnen zich binnen hun vakgebied specialiseren, juist verbreden of verder leren voor een hoger deskundigheidsniveau.

Welkomstbloemen Transmitt

VRIJWILLIGERS

Bent u sociaal vaardig, heeft u affiniteit met ‘ouderen’ en bent u fysiek in staat een aantal uur te lopen en een rolstoel te duwen, dan komen wij graag met u in contact.

transmitt revalidatie