Skip to main content

Werken bij Transmitt revalidatie

Wil je graag werken in een kleine en specialistische organisatie waar zorg voor de (oudere) revalidant centraal staat? Een organisatie die warm, professioneel en buitengewoon deskundig is? 

Warm en persoonlijk

Warm en persoonlijk

Wij bieden onze revalidanten een warme omgeving met persoonlijke aandacht. We hebben niet alleen aandacht voor de revalidanten, maar voor iedereen die direct om hen heen staan. Familie en het sociale netwerk betrekken wij tijdens het hele revalidatieproces.

Als medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je kennis en kunde toe te passen. Spreekt dit je aan? Kijk dan eens naar de vacatures van Transmitt revalidatie of stuur een open sollicitatie naar revalidatie@transmitt.nl. 

Verpleegkundige Esmé aan het woord

Ik werk nu ruim 3 jaar bij Transmitt revalidatie met veel plezier. De sfeer op de werkvloer is goed. Er wordt gestreefd naar kwaliteit en wordt opengestaan voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Zo heb ik de opleiding mogen doen tot geriatrisch revalidatie verpleegkundige. Ook zijn er korte lijntjes met het management en is er oprechte interesse naar de persoon achter de verpleegkundige.

 

Door de complexiteit op de afdeling kun je meer verdieping geven aan je professionaliteit en de interactie met de revalidanten. Er liggen veel revalidanten met een CVA en andere bijkomende problematiek wat het werken uitdagend maakt. Ook ben je als verpleegkundige onderdeel van het multidisciplinair werken met de andere disciplines. Zo kun je gezamenlijk kijken naar de revalidant met als einddoel terugkeer naar huis. Iedereen bekijkt hoe we dit kunnen realiseren samen met de revalidant en zijn omgeving.

 

Kortom een leuke uitdagende werkplek voor een jonge verpleegkundige als ik. Heb je ook interesse om bij Transmitt te werken? Kijk naar de vacatures en hopelijk tot snel!

Werken bij Transmitt revalidatie

Wij bieden onze revalidanten een warme omgeving met persoonlijke aandacht. We hebben niet alleen aandacht voor de revalidanten, maar voor iedereen die direct om hen heen staan.

Revalidatie

VACATURES

Kom werken in een kleine specialistische organisatie waar zorg voor de oudere revalidant centraal staat.

Opleiding

OPLEIDING

Medewerkers Van Transmitt revalidatie kunnen zich binnen hun vakgebied specialiseren, juist verbreden of verder leren voor een hoger deskundigheidsniveau.

Welkomstbloemen Transmitt

VRIJWILLIGERS

Bent u sociaal vaardig, heeft u affiniteit met ‘ouderen’ en bent u fysiek in staat een aantal uur te lopen en een rolstoel te duwen, dan komen wij graag met u in contact.